Αμορτισέρ KONI Heavy Track & Raid

ΑΤΣΑΛΙΝΗ ΔΥΝΑΜΗ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟ ΚΡΑΤΗΜΑ

HEAVY TRACK

Ειδικού τύπου αμορτισέρ για 4x4 και SUV

RAID

OffRoad αμορτισέρ για επιδρομείς

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΗΣΗ: ΣΧΕΣΗ ΑΠΟΔΟΣΗΣ, ΑΝΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΙΜΗΣ

Ζήσε την εμπειρία

Τα KONI RAID και τα Heavy Track είναι ειδικά σχεδιασμένα για προκλήσεις εντός και εκτός δρόμου των ελαφρών φορτηγών, των 4x4 και των SUV. Δοκιμασμένα να λειτουργούν κάτω από τις πιο ακραίες συνθήκες του κόσμου, αυτά τα αμορτισέρ της KONI ικανοποιούν τις υψηλότερες απαιτήσεις σε σχέση με την ασφάλεια, τη σταθερότητα και την πρόσφυση στο δρόμο. Για πολλά χρόνια, τα αμορτισέρ KONI RAID αποτελούν την κορυφαία επιλογή για πολλούς από τους συμμετέχοντες του Rally Dakar και υποστηρίζουν οχήματα στην Αφρική και τη Νότια Αμερική, όπου η απόδοση, η δύναμη και η ασφάλεια είναι πρωταρχικής σημασίας. Τα αμορτισέρ KONI RAID χρησιμοποιήθηκαν στην εκπομπή Top Gear του BBC στην ειδική διαδρομή στον Βόρειο Πόλο και στη διαδρομή σε Ισλανδικό ηφαίστειο. Είτε πρόκειται για Αφρικανική Ζούγκλα είτε για Αστική Ζούγκλα, τα αμορτισέρ ΚONI RAID και Heavy Track είναι έτοιμα για κάθε πρόκληση. 

Αμορτισέρ KONI Heavy Track & Raid

ΑΤΣΑΛΙΝΗ ΔΥΝΑΜΗ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟ ΚΡΑΤΗΜΑ

Heavy Track

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ KONI HEAVY TRACK 4X4

Βέλτιστος χειρισμός, κράτημα δρόμου και πρόσφυση

Ρυθμιζόμενες δυνάμεις επαναφοράς για όλες τις συνθήκες on και offroad

Ειδικά αναπτυγμένα υλικά υψηλής ποιότητας για μέγιστη απόδοση

Καλύτερα χαρακτηριστικά οδήγησης

Στιβαρή κατασκευή

Μεγάλη διάρκεια ζωής

Συγκλονιστικές συνθήκες ή δρόμοι με στροφές; Όταν η άσφαλτος γίνεται βαρετή και το χαλίκι, η βρωμιά και η σκόνη είναι δελεαστικά, HEAVY TRACK® 4 x 4 αμορτισέρ από KONl είναι η ιδανική επιλογή για όλα τα εδάφη. Αυτά τα αμορτισέρ προσφέρουν βέλτιστο κράτημα και άνεση εντός και εκτός δρόμου.

Τα 4 x 4 αμορτισέρ μας έχουν αναπτυχθεί ειδικά από την KONI για 4WD και SUV.
Με δοκιμές σε ακραίες συνθήκες, τα αμορτισέρ αυτά ικανοποιούν τις υψηλότερες απαιτήσεις εκτός δρόμου όσον αφορά την ασφάλεια, τη σταθερότητα και την πρόσφυση.

Εξασφαλίζουν μεγαλύτερη αντοχή τόσο για τους οδηγούς όσο και για τα οχήματα. Επίσης στο δρόμο μπορείτε να υπολογίζετε σε μεγαλύτερη άνεση και υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας, μεγαλύτερη σταθερότητα και καλύτερη οδική συμπεριφορά.

Με λίγα λόγια, τα HEAVY TRACK® είναι τέλεια αμορτισέρ “All road”, ανεξάρτητα από τις συνθήκες οδήγησης.

Ρυθμιζόμενα αμορτισέρ 4 x 4, τόσο ευπροσάρμοστα
Τα περισσότερα αμορτισέρ KONI HEAVY TRACK® αυτορυθμίζονται απλά και πλήρως.
Αυτό σημαίνει ότι η απόσβεση επαναφοράς μπορεί να προσαρμοστεί πλήρως στις συνθήκες. Επιπλέον, τα αμορτισέρ HEAVY TRACK® διαθέτουν μεγάλα αποθέματα ισχύος απόσβεσης.
Και αυτό δεν είναι όλα. Τα αμορτισέρ KONI είναι εξαιρετικής ποιότητας. Αυτό δεν είναι μόνο εμφανές από την στιβαρή κατασκευή αλλά και από τα υλικά που χρησιμοποιούνται όπως οι τσιμούχες που είναι ανθεκτικές στις υψηλές θερμοκρασίες. 

Raid

OffRoad αμορτισέρ για επιδρομείς

Τεχνολογία διπλού σωλήνα

• Εξωτερικό πάχος σωλήνα 2,5 mm. διασφαλίζεται η λειτουργία του αμορτισέρ σε περίπτωση παραμόρφωσης του εξωτερικού σωλήνα από πρόσκρουση σε βράχο

Σωλήνας δεξαμενή

• Μεγάλη οπή (70mm)
• Ο όγκος του λαδιού έχει διπλασιαστεί για καλύτερη ψύξη και αποδοτικότητα 

Εξαρτήματα

• Στερεά, γερά εξαρτήματα
• Συγκολλημένα σε όλο το μήκος  

Ρυθμιζόμενα

• Δυνατότητα ρύθμισης των δυνάμεων επαναφοράς για να προσαρμόσετε τον αποσβεστήρα σας στα ελατήρια και / ή τα φορτία σας και έτσι να αυξήσετε τη διάρκεια ζωής του

Διπλή δυναμική προστασία

• Αναπήδηση: βαλβίδα διακοπής της υδραυλικής επαναφοράς
• Χτύπημα: επιπλέον ασφάλεια σε περίπτωση μεγάλης πρόσκρουσης 

Εύκολη τοποθέτηση

• Αυτά τα αμορτισέρ χρησιμοποιούν τα αρχικά εξαρτήματα σύνδεσης.
• Δεν απαιτούνται τροποποιήσεις του οχήματος. 

Με πολυετή πείρα στον σχεδιασμό και την κατασκευή αμορτισέρ, η KONI - ηγέτης στα αμορτισέρ Heavy Duty για λεωφορεία, φορτηγά, στρατιωτικές εφαρμογές και σιδηροδρομικές εφαρμογές, αποφάσισε να συνδυάσει το υψηλό επίπεδο τεχνολογίας και τις γνώσεις αγοράς 4x4 για να δημιουργήσει μια νέα σειρά αμορτισέρ εκτός δρόμου αφιερωμένων στους επιδρομείς.
Τα KONI RAID offroad είναι αξιόπιστα, υψηλής απόδοσης ανταλλακτικά αμορτισέρ για πελάτες που αναζητούν ένα όχι περίπλοκο αλλά αποτελεσματικό προϊόν, που να κάνει την δουλειά για την οποία έχει σχεδιαστεί. Να τελειώνει επιδρομές εκτός δρόμου. 

Ηλεκτρονικός κατάλογος εφαρμογών

Αναζητήστε τους κωδικούς των αμορτισέρ για το δικό σας όχημα.